Kommercialiseringsdag den 21. november 2016 for e-Patient

Den 21. november afholdt e-patient kommercialiseringsdag, hvor dagen blev indledt af Marie-Louise Krogh, der fortalte om de kommende kommercialiseringsaktiviteter. Herefter var Ann Højbjerg Clarke fra Syddansk Universitet på, med et oplæg og øvelser om kommercialisering, med fokus på virksomhedernes potentielle interne kunder på Odense Universitetshospital og eksterne kunder på andre markeder.

Formålet med dette, var at få virksomhederne til at reflektere over, hvem deres kunder er og kan være, såvel som hvilke nye kunder der kunne overvejes for at skabe nye kommercielle muligheder i forhold til deres koncepter. Samtidig var der især fokus på hvilket problem konceptet skal løse for kunden, i hvilken grad kunden opfatter at konceptet løser problemet og hvad fordelen er for kunden ved at bruge konceptet sammenlignet med det der bruges i forvejen.

Dagen blev sluttet af, af fremtidsforsker Marianne Levinsen fra fremforsk.dk, der kom med et interessant indlæg vedrørende fremtidens patienter og kommunikation.